perjantai 14. lokakuuta 2011

Kisahuumaa....

Nyt mennyt piiiitkä aika viime blogauksesta, mutta on ollut muutto ja Soneran ihmiset tunaroi laajakaistan kanssa, mutta nyt täältä tulee.

Päästiin YlöKkin Rina Pirhosen agility treeniryhmään. VIHDOIN päästiin tositoimiin Eppuisen kanssa. Tavoitteena on, että ensi keväänä startataan virallisissa. Käytiin pe 31.9 Koirakoutsin agiepiksissa kokeilemassa kahden radan verran. Ei oltu kuukauteen päästy reenaamaan, mutta silti mentiin.
Eka rata.... K ja väärän radan takia HYL=20vp. Aika 33,88. Tuli "vähän" kiirus, koska hain Epun autosta ja saman tien piti mennä radalle. Tämä meni kyllä aivan penkin alle, mutta mun ohjaus mätti. Eppu meni ihan hyvin, minä en. :D
Toinen rata.... Nyt motivoin koiruutta kunnolla ja se näkyi. Kun käveltiin kehään, kuulin kun eräs tyttö sanoi kaverilleen. "Nää on ne huonot." Se ärsytti ja sain kunnon aggression päälle. Radalla tehtiin molemmat kunnolla töitä. Aika oli 24,06 ja Ovp. Tällä radalla oltaisiin voitettu, mikäli toiset radat oltaisiin hyväksytty. Ärsyttä ihan lievästi. 2. radasta on kuvamateriaalikin. Ihailkaa! :D


Meillä on joku ekan radan kirous, koska AINA on eka rata mennyt huonosti ja toinen se millä voitetaan/oltaisiin voitettu.... Luulen että tääkin johtuu musta. Kun olen munannut ekan radan ja ei ole paineita, niin sitten menee hyvin. Mitenköhän sitä vois harjoitella??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjäljet tänne