sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Lumi tuli, lumi suli

Ärrit <3
Ärsyttävää tälläinen on-off lumi.
On lunta, sitten se sulaa -> loskaa, joka jäätyy -> todella liukasta, kunnes kaikki sulavat pois -> lunta ja koko setti uudestaan.
No kai sitä lunta jossain vaiheessa tulee pysyvästi.

Torstaina oli viimeinen agility tänävuonna ja kouluttajamme Rina oli päättänyt järjestää ryhmälle pienet möllikisat. Kaksi agilityrataa, jotka suoritettiin kaksi kertaa ja kaikkien ratojen virhepisteet laskettaisiin yhteen ja voittaja olisi vähiten vp:tä saanut.
Tärkein <3
1. rata. Ekalla kerralla en saanut Eppuun kunnon kontaktia ja oma suorittaminen ei ollut oikealla tasolla. 5vp + HYL + 5vp = 20 vp.
Toisella kerralla... Meni VIELÄ huonommin! :D Eppu juoksi vain juoksemisen ilosta, eikä ollut yhtään kuulolla. Korvat olivat lomalla ja aivot narikassa. 5vp + HYL + K = 20vp.

2. rata. Tämä rata oli helpompi ja koirakin oli, ainakin jossain vaiheessa, kuulolla, mutta oma tönkkö ohjaus ja esteissä sekoamin tulos HYL + HYL = 20 vp.
Ennen kuin menimme toisen kerran päätin, ettei tämä nöyryytys voi jatkua. Me ollaan oikeesti hyviä ja nyt sen vihdoin pitäis alkaa näkyä! Olin pettynyt itseeni, koska en tuntunut saavan Eppuun ollenkaan kontaktia, hammasta purren strattasin. Ja me oltiin hyviä! Pieni harmittava väärään putken suuhun ohjaaminen, mutta muuten tosi hyvä ja nopea rata. K = 5vp ja aika oli 45,50s. (-17,50s parempi kuin ihanneaika)  Viimeisen radan aikana päästiin sille tasolle millä me oikeesti ollaan. Hyvillä mielin voitiin aloittaa joulutauko! Ehkä sitten ensivuonna uskaltaisi virallisiin.... ;)
 Epun aion nyppiä huomenna tai tiistaina, koska "pitkä" ja kova karva selvästi kutittaa. Onhan pojulle mantteleita jos tulee kylmä.

Emma söi tänään mun huulikiillon! :( Olin vihanen ja aloin mököttää, (ja koirahan tajuaa mököttämisen päälle :D ) mutta lopulta tajusin, että mun syy. Mitäs jätin huulikiillon Emman saataville. Neiti on niin neiti, että huulet pitää saada säihkymään. Emman kansa on joululomalla tarkoitus saada perusasento, seuraaminen, seisominen ja kontakti tosi vaihvoiksi. Tekemistä riittää kyllä, kunhan vain viitsii tehdä!

Söpöläinen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjäljet tänne