perjantai 20. huhtikuuta 2012

adhd koira + läski koira = väsynyt omistaja

Miksi ei voi tulla jo kesä!?

Haluan loman, lämmön ja auringon mahdolliimman pian! Ilmoitin Emman agilityn alkeisryhmään ja hallintakatsaus on kesäkuun 2. päivä. Jännittää, koska tyttö on semmonen vajakki, ettei mitään rajaa.
 Olen aloittanut Emman treenaamisen tosissaan hallintakatsausta varten. Siellä katsotaan:
-luoksepäästävyys, Emma RRAKASTAA ihmisiä, joten ei mitään hätää siinä suhteess.
-luoksetulo, se on varma, mutta silti jännään, koska siellä on kuitenkin häiriötä paaaljon.
-paikalla olo, eli koira istuu ja kävelen parin metrin päähän ja koiran pitäis olla tönöttää vaan paikallaan. Tätä ollaan treenattu ja Emma osaa sen jo toosi hyvin. Pelottaa silti.

Meillä on Emmalle varattu omakoutsi aika Koirakoutsilta. Ensviikon to tai pe mennään Mika Jalosen yksityiskoulutukseen, koska ei pysty lenkillä ohittamaan koiria ilman ulvomista ja kauheaa showta. Olen kaikkeni tämän ongelman kanssa yrittänyt, mutta mikään ei tunnu tehoavan. Nyt sitten jos viisaammalta saisi neuvoja, jollai toi kamala rähinä loppuu. Kaikki koiran omistajat tunnistavat jo meidät ja kiertävät kaukaa, joten mua hävettää ja paljon hävettääkin. Toivottavasti tosta on apua.
Eppu <3
Eppu on HIRVEE LÄSKIKASA!!! Kastraation jälkeen lihaksikkaasta ja solakasta pojasta on tullut lihava löllerö. Olen yrittänyt vähentää ruokaa ja lisätä liikuntaa, mutta eipä tuo näytä auttavan. Makkosen Katja, Tassuparista, sanoi, että Sam´s Fieldillä on light ruoka. Siihen vaihdetaan, kunhan nykyinen pussi saadaan loppuun ja raakaakin alan syöttämään nykyistä useammin. Itselläkin menossa liikuntakuuri. Vatsalihakset ja reidet kuntoon! ;) Eppu liikkuu(ja laihtuu) siinä samalla. Painoa pojalla on 8,5kg, kun pari vuotta sitten painoa oli 7,1kg(ja silloin jäbä oli pelkkää lihasta). 
TO DO LIST!
- Nypi Eppu
- Nypi Emma
- Treenaa koiria!!!
- Epun laihdutusta
- Ruokamerkin vaihto
- Koirakamojen järjestely (arki /joskus tarvii /turhake)
- Koiriem kuvien järjestely + kuvakirjan teko!

Emma 11kk 19.4.2012




nams !

samppiksilta on n. 10-15 m pudotus järveen ja siellä hyvät lenkkimaastot! E <3




Enskertaan! Viikonloppuja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjäljet tänne