lauantai 1. syyskuuta 2012

Agikisat nro 2


Tänään oli Epun ja mun toiset viralliset agilitykilpailut. Järjetänäjä toimi kotiseurani Ylökk. 
Tuomari oli Johanna Wüthrich. 
Valmistautuminen kisoihin ei ollut huippuluokkaa ja muutenkin pohjustus vähän ontui. Olen ollut viikon kipeä ja treenejä ei ole ollut kolmeen(tai neljään) viikkoon. Kuitenkin lähdin kisoihin hyvillä mielin. 
Tuloksena HYL x2.




A rata Nooh.... Olihan Eppu ainakin nopeempi, kun kertaakaan tänä kesänä treeneissä. Ohjasin kepit vähän niin ja näin. Ensin lähdin ryntäämään, koska luulin koiran menneen vikaan väliin. Luulo ei ole tiedon väärti! Sitten tungin liian nopeasti mukaan, jolloin Eppu hyppäsi kepeiltä pois. Vaikeeta ! Hyllytettiin kepeillä molemmat radat, mutta oon todellatodella tyytyväinen silti! 

B rata Se meni paljon nopeammin kuin eka rata. Itse asiassa tuo oli koko kesän vauhdikkain rata! Olen niin iloinen, koska Beellä näin miten innoissaan poika juoksi ja teki mukana. Huomasi kuinka Eppu nautti! <3 :=":" br="br" epun="epun" ettei="ettei" fiilis="fiilis" in="in" kun="kun" mahtava="mahtava" n="n" ollutkaan="ollutkaan" sammunut="sammunut" t="t" tulisuus="tulisuus" ysin.="ysin.">



Äiti kysyi, että koskas on seuraavat kisat. Jaa a. Ajattelin, että Eppu jää treenien loputtua eläkkeelle, joten tuskin niitä kisojakaan enää tulee. Kai sitä ensivuonna, jos Luoja suo, voi käydä jossain kisoissa muistelemassa ja fiilistelemässä. Aktiivitreenaaminen jää kuitenkin Epun kanssa tähän. Ugh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjäljet tänne