torstai 3. tammikuuta 2013

karvatonlahja minulle

Tänään on mun syntymäpäivä. Täytän 17v eli vuosi vielä, kunnes saan Bkortin, äänestysoikeuden ja siirryn agilisenssi luokissa eteenpäin.

Päätin jo viime vuonna (kuulostaapas kornilta), että en pidä juhlia kenellekään, enkä halua tavata ketään tänään. Tämä päivä on omistettu koirille ja niiden, sekä vähän itsenkin, hemmottelulle. Juhlin itseäni myöhemmin kasvonaamiolla, banaanijäätelöllä, suklaalla(synttäriä ei lasketa karkkilakkoon) ja hyvällä kirjalla. Kohta lähden lenkille ensin Epun kanssa, sitten Emman. Sen jälkeen imuroin, laitan astianpesukoneen päälle ja sitten rentoudun!


Koirien kanssa olen harjoitellut uutta "köysi" temppua, video tulossa piakkoin, ja se sujuukin aika hyvin. Sain hetki sitten valmiiks synttärilahjani itselle. Halusin lahjaksi siistin miehen ja ei muuta kuin töihin!! Tälläinen komeus sieltä karvojen alta sitten paljastui. :>
Vähän jäi vielä siistittävää, mutta en viitsi enää ukkoa repiä. Nyt se kuorsaa tyytyväisenä jaloissa. Operaatioon meni pari tuntia, taukoineen. Motivaatiota sain Annasta ja Nemosta. Kiitos teille! :)

Neiti E ei pidä nyppimisestä yhtään, siis yhtään! Siksi onkin ihanaa, että sen turkki ei kasvakaan samaa tahtia mitä Epun. Emman karva on puolikarkea, mutta sielläkin sileämmässä päässä. Hömpän juoksut ovat loppumassa ja sterilaatio häämöttää jo kulman takana. Josko neiti rauhoittuisi vähän sen myötä. Hope so! 2 kommenttia:

  1. Hei, hienoa, että meistä oli jotain apua ;) Itse harkistin hommaan ryhtymistä parisen kuukautta... Komea mies siellä onkin! Leppoisaa synttäripäivän iltaa ja onnittelut :)

    VastaaPoista
  2. Hiukan Eppuli näyttää hyvältä!!! :)

    VastaaPoista

Tassunjäljet tänne