keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Meillä ikäännytään!

I ♥ Eppu


Perjantaina tuli kuluneeksi tasan kahdeksan vuotta siitä, kun pikku Pepuinen pyörähti maailmaan. Epulla oli kaverisynttärit ja ainoan kutsun oli saanut läheisin ja rakkain ystävä, joka on samalla suurin kilpailija ja vihollinen, Emma! Koirat siis sai monellat omat kakut, koska tänään on Emman synttäri! Huhhuh, kun juhlaa pukkaa. Eppu sai lahjaksi kakun ja pömpöttövän masun. Emma luvassa on hieman enemmän. Neiti sai myös kakun, mutta pömpöttävän masun sijaan Hemu saa auki viilletyn masun. Perjantaina on siis sterkkaus ja MUA JÄNNITTÄÄ! Noh, ehkä mä selviän tästä. Sormet ja varpat vain ristiin, että kaikki menisi hyvin.


Iloiset malli, joita ei ollenkaan pitäny pakottaa pysymään paikallaan -___-














Emman kanssa ollaan jatkettu "jätä"-treeniä ja kyllä se pikkuhiljaa edistyy! Lenkillä nähtiin fasaani kymmenen metrin päässä, mutta Hemu jätti ison linnun hienosti ja otti katsekontaktin. Mun pikkunainen alkaa oppiin, mistä niitä nakkeja saa! ;)

"Jos mää maistan ihan pikkusen, nopeesti, pliiis"







hienoneiti kuraparta ♥




Emma ja Eppu tykkää olla mökillä. Ne tulee siellä jopa hyvin toimeen. Juoksevat pallon perässä, käyvät yhdessä uimassa ja kaivamassa, mutta joskus terrieritempperamentit kohtaavat. Kumman kantti kestää paremmin?


"oot sillai vähän tiellä vanhus..."
"pois tieltä nyt!!!!"

"määhän varotin"


1 kommentti:

  1. Onnea molemmille ikääntymisestä! Mahtavat kakut :) Emmalle pikaista paranemista, toivottavasti kaikki meni hyvin!

    VastaaPoista

Tassunjäljet tänne