tiistai 14. toukokuuta 2013

Veitsen alle ja veripuurolle

Nyt se sitten tapahtuu!!! Tai ei nyt, mutta 24.5. Nimittäin Hempan "hedelmien poisto" eli sterilointi. Sain reippaana tyttönä soitettua Reviiriin ja kyselin tähystyksen ja avoleikkauksen hinnoista ja ajoista.


Koska neiti on mun ikioma, maksan leikkauksen yksin. Näin ollen n. 1000e maksava tähystysleikkaus ei oikein opiskelijan budjetille sovi. Mutta Reviiristä hoitajat vaikuttivat todella osaavansa hommansa, joten ehkä Emma selviää, vaikka avari onkin rankempi kokemus. Eppuhan leikattiin PiPissä (Pirkanmaan Pieneläinklinikalla) ja en tiedä mitä siellä sössittiin, mutta koiruushan ei meinannut herätä. Kun äiti meni herättelemään koiraa, huomattiin, ettei koira hengitä. Ukko saatiin kuitenkin ravisteltua takaisin tähän maailmaan. Tämän takia emme Emman kanssa mene Pipiin, vaikka muutoin siellä käymmekin. 


Intouduin maanantaina tekemään ruokaa! Olen keittiössä äärimmäisen surkea. Saavutuksiini kuuluu mm. kahden muovikulhon sulattaminen yhteen mikrossa ja sisältönä olleen tahnan polttaminen mustaksi. Tämä polttaminen on vieläpä tapahtunut kahdesti. Mikro vähän haiskahtaa palaneelle. :D No joo, nyt en kokkaillut mitään itselleni, enkä vanhemmille, vaan koirille. Tein ihan omaa pöperö, jonka nimesin mielikuvituksellisesti koiranmakkaraveripuuroksi. Kuten saatatte arvata sössöön sisältyi siis koiranmakkaraa, verta ja kaurahiutaleita sekä tietysti vettä.




+


+


=


+


=



Koirat odottivat uskollisesti, että pääsivät maistamaan puuroa.



Olin lauantaina valokuvauskurssin kanssa Hämeenlinnassa, Aulangolla kuvailemassa. 
Tässä vähän kuvasatoa. Saa antaa kritiikkia! :)


Mister Sinisorsa

Olevinaan kiva kukkakuva

Joutsenet olivat kosketusetäysyydellä!
Välillä oli hieman haastavaa ottaa kuvia linnuista,
jotka ovat metrin päässä ja edelleen lähestyvät :D

Naiset johtaa ja miehet vikisee! ;)

Kuvausope kehotti harjoittelemaan tälläisiä taidekuvia.
Tykkään tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjäljet tänne