sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

pyöräillen kohta kehiä

Taas on ollut piiitkä tauko. Johtuu Imatran reissusta ja töistä. Olen kirkon oppaana Ylöjärven kirkossa, vielä viikon, joten arkipäivät menee töissä ja palautuessa töistä. Siellä on meinaan niin tylsää, että oma vireystaso laskee kuin lehmänhäntä ja kotiin tullessa en jaksa enää mitään. Työnkuvaan kuuluu esitellä kirkkoa turisteille, mutta kun siellä ei käy kukaan! Viisi ihmistä kuudessa tunnissa on paljon, joten voitte uskoa kuinka minunlainen touhottaja on hätää kärsimässä pelkän istumisen ja odottelun kanssa. Onneksi enää viikko jäljellä, sitten alkaa loma!


time
maanantai
tiistai
keskiviikko
torstai
perjantai
lauantai
sunnuntai

30
min

juoksulenkki
30min Emman kanssa

Lihaskuntoa:
vatsa, selkä, kädet

juoksulenkki
30min Emman kanssa

vapaa

juoksulenkki
30min Emman kanssa

Lihaskuntoa:
vatsa, selkä, kädet

Teivon portaat TAI
latinaerobic

1h

Haavisto
Epun kanssa

Veittijärvi Emman kanssa

Sampakan kalliot molempien kanssa

uitto!

Haavisto Epun kanssa

Veittijärvi
Emman kanssa

agility!


Koirien kanssa olen aloittanut tekemään jokapäivä kunnon treeniä. Tässä on meidän viikko-ohjelma.
Siinä ylempi on lähinnä oman kunnon parannukseen liittyvää ja alempi koirien kanssa olemista. Maanantaina käyn Epun kanssa kävelemässä "ihmisten ilmoilla" ja äippä vie Emmaa pikku lenkin. Illalla sitten iltalenkin kohdalla menen Emman kanssa pyöräilemään ja lopuksi jäähdyttelyyn otan Epun iltapisulle. Molemmat siis saavat lenkkiä, vaikka lukeekin vain toisen nimi. Syyt miksi olen aloittanu itseni kuntouttamisen ovat yksinkertaisia. Olen huonossa kunnossa ja haluan pystyä taas juoksemaan hengästymättä välittömästi. Toinen syy onkin täysin turhamaisuutta ja estetiikkaa, koska haluan jalkoihin näkyviin lihakset, koska ne on kivannäköset. :D Koirien, erityisesti Emman, liikunnan lisäämisen syyt voit lukea alempaa.


Pyöräily on mun ja naikkosen uusin lemppari! Joka kerralla alussa neiti vähän arastelee isoa pyörää, mutta hetki kun ollaan painettu menemään ei "iso ja pelottava monsteri" enää pelota. On ollut hienoa huomata kuinka agilityn kontakteilta tuttu "ssshhhhhhh!!!" toimii myös hallin ulkopuolella. :D Myös "vasen" alkaa olla hallussa, mutta oikealle kääntyminen on jotenkin ilmeisesti todella hankalaa. Nooh, pikku hiljaa meistä tulee mestari pyöräilijöitä. Pyörällä Emma määrää tahdin. Joskus tosin on pakko vähän himmailla, että pikkunen ei vedä itteensä ihan piippuun. Normilenkki on semmonen 3-4 km ja aikaa kuluu hidastelujen kanssa semmonen parikyt minsaa.

Nyt sitten syyt miksi tein tuon viikko-ohjelman.
1. Muuten en jaksa lähteä kunnon lenkeille, mitkä koirat ansaitsevat.
2. Eppu on laihtunut kivasti, mutta vielä vähän pitäis karistaa kil... grammoja.
3. Yhden koiran kanssa pystyy keskittymään täysin siihen(koulutusta ja laatuaikaa).
4. Emmalle haluan kunnon lihakset, koska meidän suunta on kehiin!


Emman kanssa on tosiaan tarkotus päästä näyttelyssä pyörähtään. Facebookin Parsonrusselinterrierit-ryhmään lisäsin samaisen kuvan ja ihmiset kehotti mennä näyttelyyn kokeilemaan. Iiiiks! Kyllä mua  himottais tietää, mitä tuomari tästä ruipelosta sanois. Sitten kun osataan käyttäytyä vähän siivommin, me ilmottaudutaan johonkin erkkariin. Parsonit on tytyn mielestä tosi kivoja, mutta kaikki muut rodut aika  kamalia ja ulvottavia. Pari poikkeustakin on, mutta yleensä kaikki muut rodut saa ääntelyt ja parsonien/jackien kanssa pitäis päästä leikkiin. Koirani on oikeasti rasisti! :D

Mukavaa alkavaa viikkoa!! Otan joskus pyörälenkille kameran, niin saatte vähän kuvatodisteita kuinka kivaa meillä on. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjäljet tänne