perjantai 20. syyskuuta 2013

Toissijainen viikonloopu

Koulussa on ollut kaiken näköistä runo- ja novellianalyyisä, psykologista tutkielmaa omasta kehityksestä ja kaikkea muuta aikaa ja itoa vievää. Nyt on koeviikko, joten aikaa on muuhunkin kuin läksyistä murehtimiseen.

Sunnuntaina oli Takuilla kisat, joihin treenikaveri Minna meidät haki. Aamulla olin tosi väsynyt, koska lauantaina olin kaksitoista tuntia reissussa. Kävin veljellä Helsingissa. Kisoissa oli kaksi starttia hyppäri ja agirata. Ennen ratoja käytettiin koirat ja Epulle normaalia "jännäkakkaa" ei kuulunut. Hieman se vai kaivelemaan, mutta rataantutustumisessa unohdin jo koko kakattomuuden. Juuri ennen omaa vuoro huomasin, että ukko ei ollut ihan kuulolla. Noh, radalle lähdittiin silti. Kepit olivat kolmantena ja hyvin poika ne hakikin. Puhdasta rataa oltiin tekemässä, kunnes se tapahtui. Nimittäin kakka. En osannut oikein tehdä muuta kuin koppasin koiran syliin ja marssin ulos kentältä ja hihitin sisäisesti aika lujaa. Lopulta kun törmäsin Minnaan sain sanottua sen ääneen "meillä oli aika paska rata." Voi sitä naurun määrää!
 Hyllyksihän se meni, mutta tajusin tärkeän asian. Koiraharrastuksen tärkein osa koira, on eläin eikä kone. Koira tekee mitä huvittaa, millon huvittaa ja omistajan on vain totuttava siihen. Huumoria koiraharratukseen ihmiset! Ei se oli niin justiinsa jossei joka hetki tule nollaa tai saada titteleitä nimen eteen. Koirista pitää nauttia! :)

Toinen rata ei ollut yhtä paska, muttei puhdaskaan. Putkelta putkelle viennissä olin ilmeisen epäselvä ohjaaja, koska Eppu ei mennyt putkeen, vaan kiersi putken takapuolelta ennenkö meni putkiin. Toinen kämmi tapahtui aalla. En sihissyt ja huiskaissut kädellä tarpeeksi, joten ukko loikkas kontaktin yli. Kaikka Eppu tekikin noita omia kaarroksiaan alitettiin ihanneaika. Agiradalta siis 10 rv ja -3,70. Radat oli aika haastavia, joten tolla tuloksella tultiin toiseksi! Yllätyin, mutta lahjakortit kelpaa aina! ;)

Tuloksia meidän kisoista on agi.fissä. Seuraavat kisat on la 28.9. Vantaalla Vuokkoset Areenalla. Sinnekin mennään samalla joukolla eli minä, Eppu, Minna ja biisonipojat, Touho ja Jäyhä.

Vielä lopuksi pakko kertoa, että Touholle viikonloppu oli äärimmäisen menestyksekäs. Lauantaina ekasta startista ensimmäinen LUVA ja nollavoitto. Sunnuntaina sama homma. Suuret onnittelut taitaville!! :)


1 kommentti:

  1. Lunan sisko Ulpu veti samaiselle kentälle elämänsä ekoissa epiksissä myös kakat, siitä on videokin ;) Tällaista tää on, huumorintajua on pakko olla näiden russeleitten kanssa :D Onnea kakkossijasta, palkinnoille on aina mukava päästä!

    VastaaPoista

Tassunjäljet tänne