keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Still alive doggii



Hengissä ollaan, vaikkei meistä ole kuulunut. Syytän Ylöjärven lukiota, väsymystä ja erästä henkilöä. Kaikennäköistä on tapahtunut, mutta vielä enemmän on edessä. Olen nimittäin vakaasti päättänyt, että Emma starttaa viimeistään Ylökkin kisoissa 27.7.
Meillä oli toukokuussa synttärisuma! Eppuhepun mittari osoittaa jo yhdeksää vuotta. Ukko on jo vanha poika. Emma on mun pikkuvaavi, mutta sekin vauva on jo ohittanut teini-iän ja täytti kolme vuotta! Vastahan se pallero tuli meille! Kyllä aika menee hirveän nopeasti. Pari kuvaa molempien juhlista. (Kuvat ovat kehnoja, mutta ei ole ollut kuvaus fiilistä pitkään aikaan)




Eppu 9v!



Emma 3v!

Sellaista voin kertoa, että hihnan tälläpäällä on nyt lopullisesti mennyt hermot toisille koirille rähinöintiin. Tämä tarkoittaa sitä, että laitoin viestiä Jirka Vierimaalle. Toivottavasti häneltä saadaan neuvoja, miten tän arkuusrähisijän kanssa tulee toimia.  Pakko nyt tähän väliin on kuitenkin sanoa, että meno on rauhoittunut paljon. Enää ei rähistä kaikelle liikkuvalle. Saadaan välillä jopa hienoa ohituksia kolmisinkin! Vaikka ollaankin menossa kohti parempaa omilla neuvoilla, koen, että on silti parempi pyytää apua. Kirjoittelen sitten miten on Jirkan neuvoilla lähtenyt homma pyörimään.



Kesä ja paljon töitä edessä, mutta Emman söpöys ja Epun hellät pusut antavat syyn tsempata. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjäljet tänne