sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Ei ollenkaan kiva match show

Tänään oli Nuorten koiraharrastajien järjestämä mätsäri Hakametsän jäähallilla. Äiti sanoi eilen illalla että jos on harmaata ja tihkuttaa ei mennä. No tietenkin tänään oli harmaata ja tihkutti. No minä aloin mököttäää. Jupisin itsekseni(mutta kuuluvasti) että miksi minä en saa ikinä mitään kivaa tehdä, joudun vain istumaan ja lukemaan kun vanhemat lähtevät motoilemaan, yms. (Tuo oli todella lapsellista ja alhaista, mutta se toimi. :D )
Sitten isä tuli kysymään mikä mättää ja eikös me lähdetä kohta sinne mätsäriin. Kiljuin riehusta mielessäni, mutta ulospäin olin vain "ihan sama"- ilmeellä. No sitten lähdettiin kohti Hakametsää...

Mätsäri oli suoraan sanoen surkeasti järjestetty. Odottettiin yli kolme tuntia ennenkö päästiin kehään ensimmäisen kerran. Ensin meinaan oli junior handler kisa, sitten pienet pennut ja sitten pienet aikuiset. Vaikka yleensä pennuilla on oma kehänsä. Oli todella turhauttavaa odotella pienten kehän alkua kun isot aikuiset olivat jo loppusuoralla.

Suoritus oli kertakaikkiaan surkea. Eppu tärisi seisoessa, ei oikein edes kävellyt kunnolla ja kaiken lisäksi tuomari huomasi Epun hammaspuutoksen. Mutta silti saatiin punainen nauha. No pian päästiinkin punaisten kehään, mutta nyt Eppu ei suostunut ollenkaan seisomaan, vaan tärisi jalat haarallaan.(Ymmärrän, puolituntia siellä tihku sateessa junior handler kisaa katsoen ja minäkin tärisin.) No "lohdutuspalkintona" oli heijastin, minkä tyrkkäsin heti äitille ja sanoin että en pidä sitä. Olen suoraan sannottuna aika pettynyt, kauhea ytö oli saada vanhemmat mukaan ja pelkkää palelua. Olisi Eppu edes seisonut hyvin, mutta ei niin ei. Melkein neljä tuntia siellä palellen, joten voin sanoa että en enään ikinä mene heidän järjestämiin mätsäreihin.(Anteeksi vain, mutta oma kokemus oli sen verran kauhea)

2 kommenttia:

 1. Voi ei, kuulostaa tosi kurjalta! :(
  Onneksi toissalta pääsit edes katsomaan millaista siellä on, muuten sua olisi harmittanut, nyt ainakin tiedät ettei tarvi enää tulevaisuudessa mennä.

  Olihan se haijastin tyhjää parempi, ei aina voi voittaa :)

  -J

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa pikkulapsen kitisemiseltä :) itse olen kierrellyt moniakin mätsejä ja vaikka ollaan sijoituttu HYVIN ei palkintona ole ollut juuri mitään. Aina ei mene nallekarkit tasan.

  VastaaPoista

Tassunjäljet tänne