lauantai 10. joulukuuta 2011

Odotuksen aikaa, joulun taikaa!

Hellou!Nyt on jo joulukuu! Itse jouluaatto on kahden viikon päästä ja lahjoja valmiina o kpl. Tulee "pikkusen" kiirus, mutta enköhän kerkiä. :)

Kävin Helsinki Winnerissä 3.12. ja piti ostaa VAIN tarpeellista tavaraa. Juuh, no tota... sitä välttämätöntä tavaraa kertykin sitten kolmen muovikassin verran. :D
Tarkoitus oli käydä katsomassa parsoneita, mutta tietenkin muistin kehän väärin ja en nähnyt ainoatakaan parsonia, mutta ensivuonna uusi yritys!

Lunta tuli pikkusen ja Emma oli ihan järkyttynyt aluksi. Toivuttuaan neiti alkoi hyppelehtimään ja leikkimään, niin kuin lapse tekevät. ;) Vaikka juoksut alkoivatkin tosi aikaisin, on tuo vieläkin ihan vaavi.

Epun kanssa torstaina agilityssä ja meni tosi hyvin. Vitsit, että oon ylpee mun rakkaasta pojasta! Eppu on niin rakas mulle, ettei kukaan arvaa.
Kepit tuottaa ongelmia, koska MINÄ tungen joka liian aikaisin mukaan, enkä anna Epulle tilaa mennä. Tai sitten jään liian taakse, jolloin Eppu pysähtyy odottamaan.

Nyt on ollut niin huonoa säätä, ettei koirista ole voinut ottaa pihalla kuvia. Ensiviikolla viimeistään!

Lopuksi lahjavinkkejä, joita aion itse toteuttaa. Nyt joululahjojen pariin!

http://olotila.yle.fi/koti/kasityot/saippuapussi     - Vanhemmille, isovanhemmille, yms...

http://olotila.yle.fi/mina/kauneus/tee-suklainen-huulirasva-la-stromso     - Tyttökavereille, siskoille, itselle!! ;)

http://olotila.yle.fi/koti/nikkarointi/soihtutelineet-ja-kynttilalyhdyt-vanhoista-sailyketolkeista   - Ystäville, yms.

http://www.yhteishyva.fi/vapaa-aika_perhe/askartelu/skrappaa_muistot_talteen/fi_FI/skrappaa_muistot_talteen/   - Vaihtoehto kuvakirjalle. Vanhemmille, vanhoille ystäville, puolisolle, yms.

http://www.yhteishyva.fi/vapaa-aika_perhe/neuleohjeet/virkkaa_ja_huovuta_huopakori/fi_FI/virkkaa_ja_huovuta_huopakori_patalappu/ 
- Saa hienoja huovutettuja koreja nopeasti. Ystäville, yms.


Neito Hemunainen <3

Sä pidät mut täällä! I  ♥  U

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjäljet tänne