lauantai 13. lokakuuta 2012

mutaleikkejä ja läskikasoja

Tänään Emma oli leikkimässä kahden koiruuden kanssa!
Äiti kilttinä heitti meidät Antaverkkaan, jossa ystäväni Ella asuu samojedinsä, Welhon, kanssa. Emma ja Wee on "yökyläkavereita" eli neiti oli kerran mun mukana yökylässä. Uutena tuttuvuutena oli Ellan mummun koira, puolen vuoden ikäinen Amerikan cockeri narttu, Sissi.


Ensin käveltiin pieni lenkki ja se meni.... vaihtelevasti. Tai no periaatteessa hyvin, mutta Hemu ei oikein pysynyt pöksyissään ja yrittä vetää joka välissä. Kyllä siinä hyviä hetkiäkin tuli! Sen jälkeen suunnattiin pellolle ja koirat juoksivat villeinä ja vapaina ympyrää. Emma N A U T T I !! Onhan viime leikki kerrasta aikaa. Mutaisella pellolla riehumisen hinta oli likainen koira, likainen omistaja ja likainen kamera. Mutta ei se mitään, koska päätähti tykkäsi.


"mä niiiin voitan noi!" 

neiti epävalkoinen pääsi kotona pesulle :)

Hommasin Emmalle kuonopannan. Lenkeillä on nyt jopa siedettävää mennä
molempien kanssa. Kp:sta postaus myöhemmin.

Ella on vähän tassun alla. ;)

Piti ottaa Weestä kuva, mutta tohon linssiin tuli joku ötökkä vähän häiritsevästi. O___O

Sissi jäi vähän vanhempien kakaroiden jälkeen.


Käytiin yks ilta koirien kanssa omassa rannassa ja kamera oli sattunut mukaan. Eppu voi hyvin ja ikävä kyllä lihavasti. Teen mitä tahansa, niin se vaan lihoo. Punnari näytti 9,0 kg..... o_o Mua oikeesti huolestuttaa Eppu, koska ylipainosille koirille tulee herkemmin sydänsairauksia ja sen käveli on jäykkää. Senioriöljyä, hierojalle aika, uusi ruokavalio(puolibarf), entistä enemmän liikuntaa, vähemmän lenkkinameja(syötän niitä aivan liikaa) ja sakkorangaistus kaikille, jotka antavat Epulle ylimääräisiä herkkuja(ÄITI!).

tappelevaiset murmeliinit

mun läskimakkara :3

Käykääs osallistumassa Kipan Pajan arvontaan.
Voi voittaa koirille suut makiaks! ;)

1 kommentti:

  1. Heippa, käy kurkkaamassa mun blogissa, olet voittanut pienen lohdutuspalkinnon :) Odotan tota kuonopanta -postausta, meillä ei Luna suostu liikkumaan se päässä mihinkään :S

    VastaaPoista

Tassunjäljet tänne