tiistai 9. lokakuuta 2012

Seuranhakuilmoitus !

Hei!

Olen nuori ja positiivisesti elämään suhtautuva tyttönen Ylöjärveltä. Haluaisin tutustua uusiin tyyppeihin ja päästä arkuudestani. 
           Kun tapaan jonkun vieraan, alan ensin ääntelemään kovaan ääneen ja haluaisin juosta karkuun. Alkupaniikista selvittyäni uskallan lähestyä tuntemattomia ja haluaisin mielelläni leikkiä vapaasti. Hetken leikittyäni minua ei pidättele mikään! 
          Olen villi ja nopea, joten haluaisin seuralaiseni/seuralaisteni omaavan samanlaisia taipumuksia. En pidä itseäni rasistina, mutta jos sinulla on pitkää karvoitusta tai olet iso ja musta..... älä vaivaudu! Minä vähän pelkään sellaisia ilmestyksiä ja uusia mörköjä en kaipaa uniini.           
         Toivoisin, että seuralaiseni saattajalla löytyy pitkää pinnaa odotella minun rauhoittumista. Tapaamispaikan sijainti rajoittuu Ylöjärveen ja lähialueisiin, koska minulla on muuten ongelmia kulkuyhteyksien kanssa. 
        Odotan yhteydenottoasi, sillä minä todella tarvitsen uusia kavereita! Vanhat ovat jo vähän... tylsiä. Jos haluaisit tutustua uuteen tyttöön, joka varmasti juoksee nopemmin kuin sinä, ota yhteyttä!


Seuraa hakien, 

                                                  EmmaLiitteenä hakijan kasvokuvap.s. tää ei ole vitsi! :) neiti tarvitsee oikeasti uusia tuttuvuuksia, joten jos leikkilenkkitreffit kiinnostaa, niin kommenttia kehiin tai lähetä sähkäri veeravaris (ätmerkki) hotmail.com

13 kommenttia:

 1. no täällä ois kans semmone parsonineiti leikkikaveria vailla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noni! koskas pidetään lenkkitreffit? :)

   Poista
  2. Ihan koska vaan:-) sovitaa sitte vaikka facebookissa jotaki!

   Poista
 2. Ihana <3
  T: J.sikkosi

  VastaaPoista
 3. Martti-parson 2,5 vee Ylöjärveltä ilmoittautuu. Osaan aika hyvin koirien kieltä, vaikka innokas poika olenkin - etenkin tyttöjen suhteen. Mutta en silti väkisin iholle tunge, jos ei toinen tykkää. Kaipaisin myös vauhdikasta juoksuttajaa, koska meillä asuva tätikoira ei oikein tykkää leikkitouhuista. Saataiskos tärskyt joskus aikaseks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tosi mukavaa päästä joskus yhdessä leikkimään. Missä päin Ylöjärvi cityä asutte? Mikä olisi sopiva paikka treffata? :)

   Poista
 4. Tuikku-seropi 1,6v Ylöltä ois kans innokas :D Vahvahermonen ja iisit leikit. Ei änkeä väkisin ja odottelee, että toinen lopettaa rähjäämisen. Vaikka onkin musta ja iso, niin kaipa seki on hyvää reeniä? :p Oltais kyllä halukkaita, tosiaan ku tuo ei sitte korvaansa lotkauta pienille vaan antaa näykkiä ja kuinka vaan, nii vois olla ihan jees :D Tykkää myös leikkii :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän neiti kestä yhden ison ja mustan tapaamisen, jos kerran pääsee leikkimään. Äitiliini jo suostuikin heittää meidät sinne päin, joten milloin teille sopisi?

   Poista
  2. Tuossa syyslomalla :) ei muuta ku tervetuloo ens viikolla :D

   Poista
 5. Meidän pojat varmasti myös tykkäis kovasti Emmaa leikittää! :) Tosin Jerikoa en voi päästää leikkimään hetkeen sen varvasmurtuman vuoksi, mutta sitten kun se on parantunut niin Jeriko olisi varmasti tosi hyvää seuraa. Tykkää ihan hirveesti pienemmistä koirista ja osaa toisaalta olla tosi varovainen leikeissään. :)

  Ukko on kyllä nyt käytettävissä ja varmasti myös tykkäis leikkiä. Ja se on niin oudon näköinen, että jos tota ei säikähdä tai siihen tottuu, niin varmasti menee millainen koira tahansa... ;)

  VastaaPoista
 6. Voi, kun ihana neitonen <3 Varmasti löytyy seuralaisia noin hemaisevalle tytölle! Meidän pojatkin voisi olla sulaa vahaa ja mikä ettei lenkkeiltäis, vaikka joku kerta treenien jälkeen, jotka on tiistaisin 16-18 YLÖKK:n vuokrahallilla Ylöjärvellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö? :) Täytyy joku tiistai lähteä lenkkeilemään. Pääsen koulusta 15.45, joten vasta teidän treenien jälkeen kävis lenkki.

   Poista
 7. Voi vitsit, kun on söpöt koirat sulla! Luulisi, että tuollaisella seuranhakuilmoituksella Emma löytää mukavia leikkikamuja. Tuo kuva on kyllä ihan huippu.

  Kiva, kun kävit osallistumassa ZiwiPeak-arvontaan. Ihan oikein laskit, että 6 arpaa kuuluu sulle, jos siis jaoit kuvallisen ZiwiPeak-arvontailmoituksen facebookissa. Mä en jostakin syystä pääse noita jakamisia katsomaan tai sitten en vain osaa katsoa (en ole mikään tietokonenero :D), mutta uskon tietenkin sanaasi. =)

  6 arvalla olet siis mukana arvonnassa. Mukavaa lauantai-illan jatkoa! :)

  VastaaPoista

Tassunjäljet tänne