torstai 24. heinäkuuta 2014

Villejä tyttöjä ja vanha ukko

Siskon tytöt olivat yökylässä su-ti. Tytöt tykkäävät leikkiä koirien kanssa ja koirat tyttöjen kanssa. Erityisesti meidän vanhaherra, joka haluaa vahtia lempilapsiensa leikkejä. Alunperin oli suunniteltu yhtä yökylä yötä, muuta tytöt viihtyivät niinkin hyvin, että pyysivät jäädä toiseksi yöksi :D Nooh, kyllähän se sopi. Täytyi vain maanantai iltana pakata kimpsujen ja kampsujen lisäksi autoon myös nämä neitoset ja suunnata kohti Mutalaa. 

Ohjattua treeniä ei silloin ollut, joten lähdettiin ihan vaan huvin ja virkistyksen vuoksi järkyttävässä kuumuudessa reenailemaan. Helena tuli myös ja toi pikku kumipallokoiran, Didin mukanaan. Otin ensin Epulla, sitten Didillä ja lopuksi Emmalla radan. Tauko ja sama uusiksi. Voin sanoa, että oli suhteellisen raskasta juoksennella se ~45min, kun asteita oli ihan kiitettävästi. Vettä kului, hikeä valui, mutta kivaa oli!


Tässä Emman treenirata. En itse saanut töppöstä toisen eteen, joten oli vähän hidasta ja ohjaus oli sen vuoksi haastavaa. Saatiin kuitenkin onnistunut suoritus, jonka äiti jopa onnistuneest videoi! Kyllä se äitikkä alkaa kehittymään kameramiehenä! Videolla kuuluva "vau" on nuoremman tytön suusta.

 


Vanhempi tytöistä toimi kuvaajana ja räspi muutamia kuvia. Salaoperaationi "kouluta sukulaisista apulaisia agilityyn" on osoittautunut erittäin onnistuneeksi! Tytöt tahtovat tulla uudestaan mukaan :D


Kun naperot lähtivät kotiin, koirat eivät jakseneet enää tehdä yhtään mitään. Vasta seuraavan päivän iltana jaksoivat taas vähän peuhata. Maksimatonen on meillä uusin lelutulokas ja heti meni lemppariksi. Kyseessä on kolmella järkyttävää meteliä pitävällä vingulla varustetta noin metrin pituinen mato. Emma rakastui leluun täysin ja papparainenkin intoutui leikkiin mukaan.

Emma antoi Epulle armoa...

 ... ukon onnistui jopa nappaamaan lelun hetkeksi vain itselleen. Se hetki oli hyvin lyhyt.

Maksimato on hauska lelu....

... mutta jos totta puhutaan, siinä metelissä hajoaa itsellä pää.Sunnuntaina on Ylökkin kisat ja siellä neljä starttia. En ole pahemmin jaksanut stressata. Kotikentällä on hyvä munata kaikkien tuttujen edessä. En edes muista kumpi lähti ekana... Ehkä Emma. Tai Eppu. Se on fifty-fifty.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjäljet tänne