maanantai 27. elokuuta 2012

Emma the agilitykoira

Tummia pilviä on korveintaan mun päässä!
Eilen oli alkeiskurssin kolmanneksi viimeisin kerta. Olin kuumeessa,olen edelleen, mutta silti halusin päästä treeneihin. Emma on jo niin jäljessä muista, että oli pakko.

Mua on jännittänyt erittäin paljon se, että totteleeko Emma vai lähteekö vapaana ollessaan haaluilemaan johonkin. Pelko osoittautui aivan turhaksi! Emma totteli tosi hyvin ja pyöri kokoajan ympärillä, ilman hihnaakin. ;)

Estesuoritukset menivät yllättävän hyvin! Aan alastuloa treenattiin ensin pari kertaa, kunnes otettiin koko este. Ensin tyttö ei tajunnut, että pitäis kiivetä ylöspäin. Lopulta este suoritettiin ja millä tyylillä! Voin sanoo, että tässä on kehittymässä lupaava aksakaveri. Keinukin meni niin hyvin, että ihan hämmästyin. Luulin, että tämä arkajalka pelkäisi keinumista, mutta ehei. Siinä sitä vaan lunkisti tönötettiin ja ahmittiin makkaraa, kun apulaiskouluttaja Janne heilutti keinua ylös-alas.

Pieniä esteiden yhdistelmiä harjoiteltiin myös. Itsekseen tehtiin rengas-hyppyä. Tämäkin meni tosi hyvin. kertaakaan ei koira kiertanyt rengasta tai tunkenut väärästä kohtaa. I´m so proud of my dog!
Reetan silmien alla treenattiin hyppy-hyppy-putki -"rataa". Emmalla oli vähän vaikeaa tajuta, että putken voi tehdä molempiin suuntiin. :D Vinkulelujen antamalla voimalla päästiin kuitenkin putkesta läpi.

Sydäntä lämmitti Reetan samat treenien loppuun. "Tosi hyvin meni ja käytöksessäkin huomattava muutos parempaan." Silloin kuumeen keskeltä nousi hymy huulille. Kyllä mä osaan kouluttaa Emmaa, jos pysyn rauhallisena ja en vertaile meitä muihin. Emma <3 p="p">

1 kommentti:

  1. Mahtavaa! Oikea asenne teillä, pitää itse olla vaan coolisti (helpommin sanottu, kun tehty ;), eikä parsonin kanssa auta tosiaan verrata toisiin koiriin.. Muuten iskee epätoivo ja itku. Hiljaa hyvä tulee, siihen kannattaa luottaa :) Ja sitten, kun ne alkaa toimimaan, niin rahkeet riittää ihan mihin vaan! On ne niin nopeita, älykkäitä ja tekevät tunteella kaiken mihin ryhtyvät :)

    VastaaPoista

Tassunjäljet tänne