tiistai 1. toukokuuta 2012

Bussipoju ja älypeli

Heipsun!

Oon tosi hyvällä tuulella, koska meillä oli tänään treenit!! Ollaan tämä kesä erikoistreeniryhmässä, jossa ei ole joka viikko samaan aikaan treenejä, vaan ohjaajat vaihtuvat ja samoin treeniajat ja -kaverit. Toimii meillä ihan hyvin, koska en tuu saamaan porukoilta kyytejä enää kovinkaan usein. Isukki vaan motoileen ja äiti ei suostu. Bussi kulkee, sanovat rakkaat vanhempani. Noh, kyllä mä Epun kanssa bussilla viitin mennä, mutta Emman kanssa.... en sitten viitikään.

Agilityssä tehtiin ohjaustekniikoita eli lähinnä valssia ja sylkkäriä. 1. rata mentiin kaksi kertaa ja.... molemmilta tehtiin nollat!! Eppu toimi tosi hyvin ja oon siitä tosi ylpee! 2. radalla ekalla kerralla tuli taas nolla, mutta valssi venähti ja sitä sitten hinkattiin poari kertaa yksin. Mutta periaatteessa kaikilta radoilta nollat. Vitsit! Ei me ollakaan niin ruosteessa, kun luulin. 
   Tultiin sitten bussilla Mutalasta pois. Mua jännitti todella paljon, koska Eppu on mennyt bussilla viimeks jotain vuoden ikäsenä. Eppu oli kuitenkin hiljaa ja rauhallinen! Sain taas olla himo ylpee pojasta!

Tarkkailijat Iso E ja Pikku E :)
Emmaan mulla on viharakkaus-suhde. Joskus se on aivan super tytto, mutta joskus se on semmonen v*tun luupää, ettei jaksa. Emma oli pikku pentuna niin sulonen! Nyt se on tommonen iso ja vähemmän sulonen. Käytiin Emman kanssa Mika Jalosen(Koirakoutsi) koulutuksessa sen ulvomisen takia.  Emma pystyi kävelemään aivan hipihiljaa saksanpaimen Arton ja berni Mötkiksen vieressä. Mutta jos suoraan sanotaan, niin eipä siitä hirveästi apua ollut. Kolme tuntia me siellä käveltiin ympyrää, kun äiti sitten kysyi miten me kadulla toimitaan, niin vastaus oli, ettei tätä voi kadulla harjoitella, vain kentällä. Kyllä siinä kohtaa "pikkusen"
vitutti. Noh, mä yritän soveltaa jotain omaani ton kanssa. Fiilistellään vielä Hemun vauvva-aika kuvilla. :)

VAUVVAAA! <3
Hemu n3vko! <3
Kävin kaverin kanssa Petexpo- messuilla 28.4. ja sieltä löytyi kaikkea kivaa. :) Koulutusnameja, uusia vinkuleluja ja ÄLYPELI! (Voin joskus yrittää kuvailla sitä, kun koirat pelaa.) Peli pn siis sellainen lauta, mussa on kolme irtonaista kuppia ja kolme laudassa kiinni, mutta liikuteltavissa olevia kuppeja. Kuppien alle laitetaan namit ja koira kaivaa ne esiin. Ajattelin, että Emma ei tajuaisi sitä ollenkaan, koska se on sellainen pahviaivo, mutta se osaa pelata paremmin kuin Eppu! Eppu heittelee koko lautaa ja Emma vain kuppeja. Koiramiehen logiikka vs koiranaisen logiikka,  ja jälkimmäinen voittaa tietysti. ;)


Kesää odotellen: V,E,E

Kesäpoika 2011

LOVE <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjäljet tänne