sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Häijää 2012

korvavammainen <3
Tänään oli tosiaan Emman toinen näyttely esiintyminen. Jooh...... No olihan toikin kokemus. :D 


Tyttö tykkäsi ulvoa aika paljon, jonka johdosta mulla meinas pariin otteeseen palaa käämit. No siitä sitten selvittiin kehään asti ja eihän tätä Tanssin kuningatarta voinut vähempää kiinnostaa. Siis hei, joku kauniisti kävely ja kauniisti seisominen.... Ne on Emman mielestä niiiiiin OUT! Eihän meidän tytön kaltainen "hienoneiti" voi totella ikinä silloin, kun pitäisi totella. :D
  Kävely ei oikein sujunut, seisominen.... se vähän pissi. Häntä alhaalla, jalat mitensattuu ja pää nuokahtaneena eteenpäin. Mahto olla hupaisa näky! :D 

  Tuomari oli Matti Luoso, pitkänlinjan dalmiskasvattaja ja on ollut yksi Suomen menestyneimmistä ja taitavimmista handlereistä. Netistä lukemani perusteella arvasin, että kyseessä on tiukka ja tarkka setä. Olin aivan oikeassa, vai kommentoiko kaikki tuomarit muka hampaiden kokoa ja käpälien litteyttä? :D Tottahan toi arvostelu on, se on pakko myöntää, mutta toi käpälä -juttu on vaan niin huvittava. Tuun nauraan sille vielä kymmenen vuoden päästäkin. Sitten toi "esitetään hyvin"...... Anteeks mitä?! Jos TOTTA PUHUTAAN niin ei se olis paljon huonommin voinut enää mennä, joten miks aikuisten täytyy aina valehdella? Kuvitteliko arvoisa tuomari, että mulle tulis parempi mieli tosta. Ärsyttävää, koska tiedän itse tasantarkkaan kuinka huonosti se meni. :)


Arvostelu oli seuraanlainen.....


Ollaan sitten niiin isoatyttöä, niiin isoatyttöä...
Hyvän tyyppinen, mutta vielä kauttaaltaan hyvin kevyt jun. narttu. Hyvä päänmalli, mutta saa vielä kovasti vahvistua. Oikea purenta. Tummat silmät, hyvät korvat. Sopiva kaulanpituus. Vielä hyvin kevyt luusto. Hieman litteät käpälät. Eturinta ja runko saavat vielä kehittyä ja voimistua. Etukulmaus saisi olla parempi. Takana hyvä. Saisi liikkua pidemmällä taka-askeleella. Ylälinja saa vielä kiinteytyä. Hyvä käytös. Esitetään hyvin.


Laatuarvosana H eli HYVÄ






Tänä vuonna vielä muutamaan näyttelyyn olisi tarkoitus mennä. Katsellaan, katsellaan ja kehitytään ja voimistutaan.... ja sitten voitetaan ! ;)


2 kommenttia:

  1. Te olitte Häijäässä! Olin kans ilmoittanut Lunan, mutta peruutettiin tulomme tuomarimuutoksen vuoksi... ;) Oli näköjään kauttaaltaan aika tiukka linja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin me, mutta Matti Luoson tuomaroitavaksi ei mennä enää.... ikinä. Turhan tiukka setä meidän makuun. :)

      Poista

Tassunjäljet tänne