lauantai 14. heinäkuuta 2012

EppuAGIheppu ja jälki

Heippa!

 Nyt se on sitte tehty!
 Eppu ilmotettu Ylökkin agilitykisoihin molemmille radoille torstaina 19.7.2012.
JÄNNITTÄÄ IHAN SIKANA!!
Startataan mini ykkösissä viidentenä viidestätoista kilpailijasta.
Tavoittee on korkealla! Ekalla radalla viimeisiä ja toisella radalla toiseksi viimeisiä. En uskalla toivoa enää mitään, koska hirveän jännityksen kourissa en pysty ohjaamaan hyvin ja Epusta on tullut vähän mato kastraation jälkeen. Ei vauhti enää oikein riitä. Kokeilla täytyy silti! 


Tällä viikolla käytiin mökillä pikaisesti. Tein elämäni ensimmäisen verijäljen. Kotona olin sulattanut verta ja lantrannut sitä vedellä. Maastossa ensin valitsin sopivan helpon jäljestys kohdan. Potkin maata, jossa se "rikkoontuisi". Siihen pieni loraus suoraan veritötsästä. Sitten sieni vereen ja maata pitkin. Tein erittäin lyhyen vähän alle 10 metrin jäljen. Loppuun taas loraus ja kaatoon palkaksi naudan sääriluu. Sama molemmille koirille. Ensin otin Emma. Tyttö hötkyili ja ei malttanut keskittyä. Perusasento ja sitten vein lähtöpaikalle. Huomasi heti, että keskittyminen oli huipussaan. Nuuski innokkaasti maata ja kuopi hieman. Sitten lähti kulkemaan jälkeä pitkin varmasti ja nopeasti. Kaadossa kehuin koiraa ja palkan kanssa vein sisälle ja vaihdoin koiran. Eppu.... No silloin alkoi satamaan ihan kiitettävän paljon, joten sillä saattoi olla vaikutusta, mutta ei jätkä näyttänyt tajuavan mitä piti tehdä. Lähdössä nuuskittiin vähän maata ja sitten jäätiinkin siihen pyörimään ja katsottiin silmiin "eks voida mennä sisälle! täällä sataa!!!!" Hetken pyörittyään Eppu kuitenkin haistoi jälkeä vähän ja seurasi haahuillen jonkin matkaa. Sitten oltiinkin jo jäljen päässä ja voi sitä riemua, kun sai luvan lähteä luu suussa juoksemaan sisälle. :D No hyvä, että tykkäs edes jostain. Lisää jälkeä tehdään kyllä heti kun taas päästään mökille. Ensiviikkolla ei päästä, mutta sitten mennään. :) 
Veneen neito !
Puutunut poika <3

Siinä on mun jäljestys tarvikkeet. Sienikeppi ja laimennettua verta!

kaato- palkka Hemppa jäljestää! 

Tikku suussa :)Toivotaan hyviä KESÄISIÄ päiviä ilman ukkosta ja vesisadetta ! :)

2 kommenttia:

 1. Höpö höpö, nyt on väärä asenne kisoihin. ;) Hyvällä fiiliksellä ja luottavaisena vaan radalle, kyllä te osaatte! Kannustan ja olen hengessä mukana ratahenkilön virassa! :)
  Sentään pääset ajoissa kotiin (jos et talkoile), meillä menee puoleen yöhön ennen kuin kotiin selviää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän korjata asenteen, mutta hienoja suorituksia en silti lupaa. Kerranhan Epunkin on kisoihin päästävä. :) Kannustaa saa aina !
   Talkoilen keskiviikkona, joten taitaa siitäkin tulla aika pitkä päivä.

   Poista

Tassunjäljet tänne